totcomerç            

Què és totcomerç, com funciona i quan val?

Aquest Directori, vol representar totes les ofertes disponibles i permet localitzar de forma eficient qualsevol negoci a Internet, seleccionant alguna de les activitats previstes.

El Cercador, presentarà el directori amb les dades empresarials a partir d'una recerca que aporti el nom, una part d'ell o l'activitat escollida.

Un cop modificades les dades per els propis comerços i empreses, gratificarem la participació destacant-les en lletra negreta de forma gratuïta.

Com afegir el meu negoci al directori?

Per confirmar les dades o modificar-les i destacar-se, només cal:

-Introduir la clau personal a l'espai d'identificació.

-Seleccionar “modificar” a l'apartat empreses del panell de control.

-Omplir el formulari amb les dades de localització i fer l'enviament prement el botó de la part inferior.

Aquest procediment, permetrà contractar un espai publicitari de manera autònoma en pocs minuts, aportant els elements gràfics i els continguts que formaran part de la presentació a internet i seran modificables en qualsevol moment.

Puc inscriure la meva empresa sense la clau d'accés?

Després d'assegurar-vos que la vostra empresa no es troba al directori podreu inscriure-la seguint les indicacions explicades a la web des de “afegir empresa”.

Si les dades que tenim actualment fossin incorrectes, us preguem que ens ho feu saber i rebreu la clau personal.

Com ressaltar la meva oferta en el directori?

Per tenir més presència i ampliar la informació sobre el vostre negoci, podreu contractar de manera autònoma un espai publicitari de pagament des de la web, escollint qualsevol de les modalitats disponibles o sol·licitar la nostra col·laboració.

Per Què?

La contractació d'espais publicitaris a totbisbal.com és una fórmula molt econòmica, que us dona presència a la xarxa i fa viable la localització de la vostre empresa en el gran oceà d'Internet. Beneficiant-vos de l'increment constant en les visites a la nostres pàgines i del posicionament preferent del nostre portal als principals cercadors.
Tanmateix, contribuireu a la implantació d'un model col·lectiu de comunicació i coneixement representat en el nostre projecte.

Posar-se en contacte

Hem considerat l'interès general, aportant al directori les vostres dades de caràcter públic. Nom, adreça i telèfon. Tot i això, en respecte a la lliure elecció, en qualsevol moment podreu deixar de formar part del directori. Utilitzant la vostra clau personal, via correu electrònic o de manera telefònica.

Per amliar la informació o sol·licitar els nostres serveis, adreceu-vos a la web, per correu a totcomerç o bé per telèfon al 669505953.

Atentament, esperem haver despertat el vostre interès i poder comptar amb la vostra presència en l'espai de comunicació i desenvolupament totbisbal.

Fins aviat! Us hi esperem!Imprimir Anar a dalt